BTR WINTER 6/2 2021 Åkulla Outdoor Resort

Välkommen till Bocksten TrailRun Winter! Vi vill ge alla löpare möjlighet att uppleva våra härliga stigar i vinterskrud. Känslan att glida fram i vår arena under denna årstid är lika magisk som under sommaren. Ta nu chansen att njuta av Åkulla bokskogar när kung Bore regerar. Annorlunda, kul och balsam för själen!
Njut av 5, 12 eller 24 km

Hej Trailvänner!


På grund av den pågående pandemin och den osäkerhet som råder om dess varaktighet och följdverkningar har vi beslutat att ställa in årets Bocksten TrailRun. Vi har in i det längsta försökt hitta lösningar för att kunna genomföra loppet men inser att det är omöjligt! ALLA anmälda har informerats via email.


Fortsätt spring och håll er friska så ses vi snart på våra älskade stigar igen.


Vi ses i verkligheten!

Bocksten TrailRun

Bocksten Vineyard Backyard Ultra

Last One Standing!

Spring din första mil, halvmara, mara eller Ultra!
Loppet följer en 6.7 km lång rundbana i Ästad Vingårds vackra omgivningar med start varje hel timme. Första starten går kl. 10:00 och alla som hunnit runt banan startar igen för nästa varv kl. 11:00, sedan kl. 12:00 osv. Den som inte tar sig runt till nästa start är ute ur loppet. Så fortsätter loppet till dess endast en deltagare är kvar i tävlingen som springer ett avslutande eget varv. 

Boka in en hel helg och njut av vad härliga Ästad Vingård har att erbjuda!

Anmälan till de 300 exklusiva startplatserna öppnar lördagen 26/10 07:00! 

Välkomna till Verkligheten!

Vi kan glatt meddela att ITRA o UTMB har tilldelat oss 2 p för vår Ultra 46 km och 1 p för vår 23 km bana!!

Det innebär att ett genomfört lopp är meriterande för att anmäla sig till andra lopp inom UTMB och för att få rankingpoäng i ITRA.

I juni 2013 bildades ITRA, med syftet att vara en samlad röst för trail löpning världen över genom att sammanföra arrangörer, löpare och organisationer med intressen i trail löpning.

En del i organisationens arbete blev dessutom att certifiera och bedöma arrangemangen utifrån specifika kriterier.

Här hittar du mer information om beräkningen och poängen för vårt lopp, Bocksten TrailRun.

Länk till ITRAs hemsida, där det går att läsa mer om organisationerna.

http://www.i-tra.org/

www.utmbmontblanc.com


Bocksten TrailRun kommer att arrangeras 27/6 - 2020 med TC vid Öströö Fårfarm.
Njut av stigarna Bockstensmannen vandrade en gång i tiden, Sveriges största fårfarm, magiska bokskogar och glittrande sjöar. Vi erbjuder 5 km, 12 km, 23 km och Ultra 46 km! Då vi vill kunna erbjuda ett evenemang av högsta klass har vi begränsat antal startplatser till 1000.
Välkomna till Bockstensmannens rike i Åkulla Bokskogar 27 juni! 
Förra årets race blev fullbelagt! Anmälan i god tid rekommenderas!

Prispallen herrar 23 km! 1. Linus Hultegård  2. Samuel Tsegay 3. Andreas Höye

Prispallen Damer 23 km!  1. Amanda Nilsson  2. Emy Thoren  3. Karin Nilsson


Vi känner en enorm euforisk glädje över all den fantastiska energi ni stigälskare skänker oss i organisationenDenna dag i verkligheten kommer vi aldrig glömma! Vi vill rikta ett varmt o hjärtligt tack till alla ni som gör detta möjligt! Öströö fårfarm, familjer, vänner, partners och alla NI 750 fantastiska löpare har idag levererat något utöver det vanliga! Vi vet att Bockstensmannen ler i sin mosse men nu får stigarna vila ett tag. We Will Be Back!