Breaking News!


OM regeringen lättar på restriktionerna i början av maj och släpper upp taket för allmänna sammankomster till 150 personer är VI redo!
Vi kommer då att erbjuda ett anpassat sommarlopp med 2 lopp på 12 km och 1 lopp på 24 km. 24 km kommer att vara två varv på 12 km slingan.
Tanken är då att starta 12 km 9:00 och 12:00 samt 24 km 15:00 med start o mål vid Öströö Fårfarm 3 juli. 150 platser i varje lopp så först till kvarn!
Håll utkik i våra medier o på hemsidan första veckan i maj så vet vi mer.
Nu kan vi bara hoppas att läget ljusnar och att vi får möjlighet att erbjuda en anpassad tävling i Sveriges vackraste bokskogar!
We are ready! Are you!?

BREAKING NEWS FROM REALITY!

Uppdatering inför 2021!
 
Vårt vinterrace är framflyttat till 4-5/2-2022 (preliminärt). Troligen släpper vi fler platser än de 250 vi har just nu men det återkommer vi till

Sommarens upplaga kan komma att genomföras i någon form men då krävs lättade restriktioner och en gynnsammare utveckling kring pandeminVi öppnar ingen anmälan innan vi är säkra på att eventuellt kunna arrangera

Om vi kan arrangera BTR Vineyard Backyard Ultra 4/9 kan nog bara vår vän i mossen svara på i dagsläget men vi hoppas så det knakar i knölarna att vi äntligen ska kunna arrangera detta event Eventuellt kan fler platser släppas längre fram om pandemiläget tillåter
Ta hand om er därute på stigarna så lär vi ses igen sooner or later

Breaking News!
Med tanke på utvecklingen av pandemin och osäkerheten som råder framöver kommer vi inte att öppna anmälan till vårt sommarlopp 3/7. Om/När läget förbättras och vi får tillstånd att arrangera för minst 300 personer kommer vi att öppna anmälan. Håll koll via FB, Insta och vår hemsida framöver. 
Ta hand om er!BTR Vineyard framflyttat till 4/9-2021

Hej löparvänner!


Bocksten Vineyard Backyard Ultra - NYTT DATUM!


Vi har försökt och vridit och vänt på alla möjliga stenar för att försöka hitta en väg för att kunna arrangera Bocksten Vineyard Backyard Ultra nu i september. Men att arrangera ett Backyard Ultra i dessa tider är svårt och det viktigaste och högsta prioritet är fortsatt att begränsa smittspridningen. Därför kommer Bocksten Vineyard Backyard Ultra att flyttas till lördagen den 4/9 2021.

Alla anmälda har fått mail med mer info!


Bocksten Vineyard Backyard Ultra

Last One Standing!

Spring din första mil, halvmara, mara eller Ultra!
Loppet följer en 6.7 km lång rundbana i Ästad Vingårds vackra omgivningar med start varje hel timme. Första starten går kl. 10:00 och alla som hunnit runt banan startar igen för nästa varv kl. 11:00, sedan kl. 12:00 osv. Den som inte tar sig runt till nästa start är ute ur loppet. Så fortsätter loppet till dess endast en deltagare är kvar i tävlingen som springer ett avslutande eget varv. 

Boka in en hel helg och njut av vad härliga Ästad Vingård har att erbjuda!

Anmälan till de återstående startplatserna är öppen! 

Välkomna till Verkligheten!

Hej TrailvännerPå grund av den pågående pandemin och den osäkerhet som råder om dess varaktighet och följdverkningar har vi beslutat att ställa in årets   Bocksten TrailRun. 

Vi har in i det längsta försökt hitta lösningar för att kunna genomföra loppet men inser att det är omöjligt! 

ALLA anmälda har informerats via email.


Fortsätt spring och håll er friska så ses vi snart på våra älskade stigar igen.

Vi ses i verkligheten!

Bocksten TrailRun

Prispallen herrar 23 km! 1. Linus Hultegård  2. Samuel Tsegay 3. Andreas Höye

Prispallen Damer 23 km!  1. Amanda Nilsson  2. Emy Thoren  3. Karin Nilsson