BTR Vineyard framflyttat till 4/9-2021

Hej löparvänner!


Bocksten Vineyard Backyard Ultra - NYTT DATUM!


Vi har försökt och vridit och vänt på alla möjliga stenar för att försöka hitta en väg för att kunna arrangera Bocksten Vineyard Backyard Ultra nu i september. Men att arrangera ett Backyard Ultra i dessa tider är svårt och det viktigaste och högsta prioritet är fortsatt att begränsa smittspridningen. Därför kommer Bocksten Vineyard Backyard Ultra att flyttas till lördagen den 4/9 2021.

Alla anmälda har fått mail med mer info!


BTR WINTER 6/2 2021 Öströö Fårfarm

Välkommen till Bocksten TrailRun Winter! Vi vill ge alla löpare möjlighet att uppleva våra härliga stigar i vinterskrud. Känslan att glida fram i vår arena under denna årstid är lika magisk som under sommaren. Ta nu chansen att njuta av Åkulla bokskogar när kung Bore regerar. Annorlunda, kul och balsam för själen! Vi öppnar anmälan så snart/om FHM lyfter restriktionerna till minst 300 löpare.
Njut av 5, 12 eller 24 km

Bocksten Vineyard Backyard Ultra

Last One Standing!

Spring din första mil, halvmara, mara eller Ultra!
Loppet följer en 6.7 km lång rundbana i Ästad Vingårds vackra omgivningar med start varje hel timme. Första starten går kl. 10:00 och alla som hunnit runt banan startar igen för nästa varv kl. 11:00, sedan kl. 12:00 osv. Den som inte tar sig runt till nästa start är ute ur loppet. Så fortsätter loppet till dess endast en deltagare är kvar i tävlingen som springer ett avslutande eget varv. 

Boka in en hel helg och njut av vad härliga Ästad Vingård har att erbjuda!

Anmälan till de återstående startplatserna öppnar under vår/sommar 2021! 

Välkomna till Verkligheten!

Hej TrailvännerPå grund av den pågående pandemin och den osäkerhet som råder om dess varaktighet och följdverkningar har vi beslutat att ställa in årets   Bocksten TrailRun. 

Vi har in i det längsta försökt hitta lösningar för att kunna genomföra loppet men inser att det är omöjligt! 

ALLA anmälda har informerats via email.


Fortsätt spring och håll er friska så ses vi snart på våra älskade stigar igen.

Vi ses i verkligheten!

Bocksten TrailRun

Vi kan glatt meddela att ITRA o UTMB har tilldelat oss 2 p för vår Ultra 46 km och 1 p för vår 23 km bana!!

Det innebär att ett genomfört lopp är meriterande för att anmäla sig till andra lopp inom UTMB och för att få rankingpoäng i ITRA.

I juni 2013 bildades ITRA, med syftet att vara en samlad röst för trail löpning världen över genom att sammanföra arrangörer, löpare och organisationer med intressen i trail löpning.

En del i organisationens arbete blev dessutom att certifiera och bedöma arrangemangen utifrån specifika kriterier.

Här hittar du mer information om beräkningen och poängen för vårt lopp, Bocksten TrailRun.

Länk till ITRAs hemsida, där det går att läsa mer om organisationerna.

http://www.i-tra.org/

www.utmbmontblanc.com


Prispallen herrar 23 km! 1. Linus Hultegård  2. Samuel Tsegay 3. Andreas Höye

Prispallen Damer 23 km!  1. Amanda Nilsson  2. Emy Thoren  3. Karin Nilsson


Vi känner en enorm euforisk glädje över all den fantastiska energi ni stigälskare skänker oss i organisationenDenna dag i verkligheten kommer vi aldrig glömma! Vi vill rikta ett varmt o hjärtligt tack till alla ni som gör detta möjligt! Öströö fårfarm, familjer, vänner, partners och alla NI 750 fantastiska löpare har idag levererat något utöver det vanliga! Vi vet att Bockstensmannen ler i sin mosse men nu får stigarna vila ett tag. We Will Be Back!