I samarbete med våra huvudpartners Team Sportia Varberg o Craft Sportswear erbjuder vi möjligheten att köpa fyra snygga löparplagg i samband med er anmälan till vårt kommande vinterlopp 26/1 - 2109!
Vi har tagit fram en snygg löparmösa, ett headband, armvärmare och en grym hoodie till ett bra pris:-)
Vid beställning hämtas plaggen på Team Sportia i Varberg eller på tävlingsdagen i Åkulla!


BREAKING NEWS!

Bocksten TrailRun kommer att arrangeras 29/6 2019 med TC vid Öströö Fårfarm. Njut av stigarna Bockstensmannen vandrade en gång i tiden, Sveriges största fårfarm, magiska bokskogar och glittrande sjöar. Vi erbjuder 5 km, 10 km, 23 km och Ultra 46 km! Då vi vill kunna erbjuda ett evenemang av högsta klass har vi begränsat antal startplatser till 1000. Välkomna till Bockstensmannens rike i Åkulla Bokskogar 29 juni! Anmälan är öppen!!WP_20160522_11_24_36_Pro 1jpg


Vi känner en enorm euforisk glädje över all den fantastiska energi ni stigälskare skänker oss i organisationenDenna dag i verkligheten kommer vi aldrig glömma! Vi vill rikta ett varmt o hjärtligt tack till alla ni som gör detta möjligt! Öströö fårfarm, familjer, vänner, partners och alla NI 750 fantastiska löpare har idag levererat något utöver det vanliga! Vi vet att Bockstensmannen ler i sin mosse men nu får stigarna vila ett tag. We Will Be Back!

IMG_1112JPG

LIVETRACKING!

Låt familj och vänner stötta dig under hela ditt Bocksten TrailRun. I år erbjuder vi alla deltagare möjligheten att prova RaceONE, en app som ger dig möjlighet till LIVE-tracking under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa och stötta dig under hela loppet.

Så här gör du:

1. Ladda ner – RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.com.

2. Anmäl dig  – Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig.

3. Dela – Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live.

4. Starta – Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer, starten går automatiskt när du passerar startlinjen.

 BREAKING TRAILNEWS!

Välkomna till Sveriges vackraste bokskogar! BTR arrangeras i år med vackra Öströö fårfarm som tävlingscentrum. Vi har vandrat, sprungit och njutit av denna vackra miljö under hösten o vintern för att skapa så magiska banor som möjligt. Nu är vi i mål! Vi kommer erbjuda fantastiska banor bland prunkande bokar, trolska granskogar, mytiska mossar, glittrande sjöar och talande stenar! Vi erbjuder 5 km, 10 km, 23 km och Ultra 46 km! Då vi vill kunna erbjuda ett evenemang av högsta klass har vi begränsat antal startplatser till 1000. Välkomna till Bockstensmannens rike i Åkulla Bokskogar 30 juni!
BREAKING NEWS!!

Åkulla friluftsgård, Varbergs fastighets AB och Bocksten TrailRun presenterar stolt mannen, myten och inspiratören-

MARCUS TORGEBY!

MARCUS TORGEBYjpg

Killen bakom kritikerrosade boken: Löparens hjärta kommer att hålla en exklusiv föreläsning 27/1 14:00 – 15:00

Åkulla friluftsgård för Bocksten TrailRuns löpare.

OBS! Endast 150 platser!

Markus kommer att springa en av våra distanser på fm.

Så ta nu chansen att njuta av stigarna tillsammans med honom och alla andra härliga traillöpare.

Välkomna! "Spring inte bara med benen – använd huvudet också!" Markus Torgeby bodde nästan fem år ensam i en kåta i skogen och vet vad det innebär att låta sig läkas av det gröna. Han är för många bekant som “Löparen” efter en dokumentär med den titeln. Nu är han en medievan kille som föreläser, leder löparskolor och är trebarnsfar, men som ständigt balanserar mellan att behålla det äkta och samtidigt dra in pengar till familjen. Han är jordnära och lättsam och verkar själv lite överraskad av att han föreläser för så många personer, Han som helst vill vara för sig själv i skogen, fortfarande.... Markus Torgeby menar att vår tids stora utmaning är att sålla. Det var det skogen handlade om för honom - att sätta sig själv i en enkel situation, där man bara kan sköta om det mest basala.
BOCKSTEN TRAILRUN är stolta och hedrade över nomineringen till Sveriges bästa Trailarrangemang 2017

Hoppas nu alla ni löpare går in och gör er röst hörd.

Fina priser väntar!

 

 

BTR är mycket glada över vårt samarbete med Sveriges bästa löpartidning - SPRING!

Vi kan nu erbjuda våra löpare ett fantastiskt julerbjudande.

SPRING är ett unikt magasin om svensk löpning som görs i Sverige och som grottar ner sig i det mesta runt löpningen.

Arena, trail, landsväg, ultra, profiler, tävlingar, klubbar, lopp, träning, tester, forskning – ja allt man kan tänka sig! Nästa utgåva kommer vecka 50 och har nästan 50 sidor om trail och ultra!

Snacka om julafton för oss trailälskare.

Bocksten TrailRun har som partner till SPRING fått möjligheten att ge alla våra löpare ett testa på erbjudande, två nummer för priset av ett. För 69 kr får du alltså två magasin med totalt ca. 300 sidor läsning och portot betalt.

Vill man ha nästa utgåva måste man beställa innan 17.59 den 5 december.

Starkt beroendeframkallande löparläsning väntar!

Ungefär som traillöpningInför nästa års arrangemang har vi tagit steget och BTR är nu nybliven medlem i ITRA.

I och med det kommer våra två längre distanser, 23 och 46 km bli utvärderade och poängsatta.

Vi kan glatt meddela att vi har tilldelats 2 p för vår Ultra och 1 p för vår 23 km bana!!

Det innebär att ett genomfört lopp är meriterande för att anmäla sig till andra lopp inom UTMB och för att få rankingpoäng i ITRA.

I juni 2013 bildades ITRA, med syftet att vara en samlad röst för traillöpning världen över genom att sammanföra arrangörer, löpare och organisationer med intressen i traillöpning.

En del i organisationens arbete blev dessutom att certifiera och bedöma arrangemangen utifrån specifika kriterier.

Här hittar du mer information om beräkningen och poängen för vårt lopp, Bocksten TrailRun.

Länk till ITRAs hemsida, där det går att läsa mer om organisationen.
http://www.i-tra.org/