Varbergs Stadshotell & Asia Spa har anor från 1902 och är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar. Ett unikt hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni. Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov.


 

Ästad Vingårds bo­en­den är pla­ce­ra­de mitt i en lant­lig idyll. Bäck­stu­gor­na har egensnick­ra­de säng­ar, gräs på husta­ken och na­tu­ren inpå knu­ten. I Sol­vil­lan och tim­mer­stu­gan finns det plats för många, och husen är pre­cis så ru­sti­ka som det låter. Sten­bac­ka­går­den har 24 ho­tell­rum alla med hög mys­fak­tor.

Alla Ästad Vingårds bo­en­de­al­ter­na­tiv lig­ger nära vin­gård, re­stau­rang, Sin­ne­nas spa och kon­fe­rens­an­lägg­ning.


Skärbäcks Gård

Mitt i Åkulla bokskogars vackra natur hittar ni Skärbäcks Gård. Här kan ni välja på att bo i en av våra fyra stugor med härlig utsikt över Humsjön, allt för att ni ska trivas och kunna slappna av hos oss. Stugorna är givetvis utrustade med dusch och WC.

Skärbäcks Gård 

Åkulla Café och Restaurang samt vår hotell och stuganläggning ligger natusskönt vid Yasjöns strand i Åkulla bokskogar, mitt i Halland. I området finns många trevliga sevärdheter och besöksmål. Njutningen och stillheten gör att vardagen stannar upp. Tänk så gott att bara njuta, bli ompysslad och riktigt koppla av.